Super Lawyers
AILA badge
BACDL badge
FACDL badge
Federal Bar Association badge
Broward County bar association
Avvo Rating badge

Nederlands / Dutch

Als u met een Federale of misdaad van de Staat wordt belast, wilt u Advocaat Bradford Cohen van de Defensie van Fort Lauderdale de Misdadige aan uw kant.

Ervaren De staat en de Federale Advocaat van de Defensie van Florida Misdadige, Bradford Cohen, die nationaal voor zijn deskundige wettelijke commentaar op het gebied van misdadige defensie wordt erkend, hebben vertegenwoordiging aan individuen verstrekt die verkeerd zijn beschuldigd en unjustly behandeld, in Staat en Federaal misdadige kwesties zoals drugshandel, bezit van cocaïne, MDMA, marihuana, of andere drugs, binnenlands geweld, kanon lasten, complexe administratieve misdaden, DUI, lewd en lascivious gedrag, grote diefstal, burglary, en manslaughter. Bradford heeft misdadige proefervaring in zowel Staat als Federale Hof, in en uit de Staat van Florida. De „strak gerolde“ Misdadige procureur van de Defensie, zoals die door Miami wordt geprijst kondigt aan, onlangs als één van de „ Beste Advocaten in Amerika“ met zijn nadruk bij de Misdadige Defensie benoemd. Laat zijn ervaring in de rechtszaalhulp u uit uw situatie. Bradford is een lid van de Staaf van Florida, Federale Staaf voor de Zuidelijke en MiddenDistricten van Florida, het 11de Hof van de Kring van Beroep in Vereniging Atlanta, Broward van de Misdadige Advocaten van de Defensie (Ondervoorzitter) en de Vereniging van Florida van de Misdadige Advocaten van de Defensie. Hij is in de Zuidelijke Verslaggever van Florida voor zijn Beroep gepubliceerd dat aan het 4de Hof van het District van Beroep wordt genomen.

Wanneer het over Federale Misdadige kwesties in en uit de Staat van Florida komt, telt de ervaring. Als u een onderwerp of doel van een Federaal Onderzoek bent, dat wordt geroepen om vóór een Grote Jury te getuigen, of dat door Federale Autoriteiten met betrekking tot een Federaal Onderzoek is een genaderd, het noodzakelijk u contacteert onmiddellijk Bradford is om uw rechten te beschermen. Wij bewijzen ons met elk Federaal geval. Onze resultaten spreken voor zich.

Wij hebben binnenshuis van advies procureurs dat behandelt ook allen immigratie en familie wet kwesties. Wij weten dat vele misdadige gevallen met familiegeschillen, scheiding, en immigratiestatus kunnen worden ineengestrengeld. Dat is waarom wij binnenshuis van advies procureurs hebben die ook alle immigratie en familiewetskwesties behandelen.

Het overleg met ons bureau is volledig Kosteloos: Contact Bradford Cohen om een eerste overleg te plannen. Bradford zal geen verwante procureursvergadering met u over uw kwestie hebben. Hij komt persoonlijk alle cliënten samen om over hun geval in detail te gaan, met inbegrip van het verkrijgen van hun politie rapport en een andere informatie noodzakelijk om hen het advies te geven u wenst. Tevreden contacteer ons bureau, vandaag en spreek direct met misdadige defensieadvocaat, Bradford Cohen bij 954.523.7774, om de hulp te krijgen u de lasten moet verdedigen die tegen u worden geheven. Als u of uw gehouden van in gevangenis of een Federale Faciliteit van de Detentie wordt vastgehouden, zal Bradford Cohen persoonlijk binnen 24 uren na wordt behouden bezoeken.

Beschikbaar 24 uur per dag 7 dagen per week, is de hulp voor uw misdadige kwestie altijd weg een telefoongesprek. Ons hoofdbureau wordt gevestigd net onderaan de straat van het Huis van het Hof van de Provincie Broward in Fort Lauderdale. Wij hebben ook bureaus in Miami, Dade en West-Palm Beach.

Wanneer u hulp inzake uw misdadige defensie kwestie nodig hebt, roep de wetsbureaus van de Wet van Bradford Cohen, rusten wij nooit op onze afgelopen overwinningen, bewijzen wij ons met elk geval.